loopgroep beilen bodywalk beilen

Facebook

Verslagen 201708-10
Gasttraining AV Cifla

Afgelopen zaterdag hebben Frank Ottenhof en ondergetekende een training verzorgd voor atletiekvereniging Cifla uit Nijmegen als gasttrainers. Ze organiseerden hun jaarlijkse clubuitje in Schoonloo. Vooraf was Loopgroep Beilen door een van de organisatoren benaderd met de vraag of trainers van onze vereniging bereid zouden zijn een training te verzorgen tijdens hun clubweekend. De training heeft plaats gevonden rondom en in de directe omgeving van de Ieberenplas. Er waren 24 lopers en loopsters van Cifla aanwezig en 4 leden van loopgroep Beilen (Eeuwe Jansen, Janny Weurding, Frans Raven en Marco Bakker).

TrainingCifla

We hebben de groep ongeveer 2 uren bezig kunnen houden met een aantal gevarieerde trainingsvormen. We hadden geluk met het weer. Net op het moment dat we klaar waren, begon het te regenen. Uit de reacties van de aanwezigen bleek dat iedereen zich prima had vermaakt. Wij hebben het allebei ook met veel plezier gedaan.

Wierd Duursma30-07
4 Jaargangen Otterberg-Blinkerdlopen

Na afloop van de donderdagavond duurloop op 20 juli is er een foto gemaakt door Wierd van 4 lopers die - heel toevallig - allemaal een Otterberg-Blinkerdloop shirt aan hadden, maar wel van verschillende jaargangen.

4 jaargangen
Van links naar rechts: Peter, Rolf, Jan en Marco.26-07
Foto's training VAMberg

Op de dinsdagavond training van 18 juli zijn we naar de VAMberg in Wijster geweest. Frank had een mooie training voor ons uitgedacht waarin uiteraard veel hoogtemeters zaten. Met dank aan de medewerkers van Attero was het hek in het weggetje naar de Blinkerd opengezet. Toen we nog enigszins fris waren zijn bovenop de bult een paar foto's genomen.

Groepsfoto1

Groepsfoto2

WarmingUp