loopgroep beilen bodywalk beilen

Facebook

Verenigingsnieuws 201814 januari
Persbericht Rabocup: aankondiging Arnoud Magnin Wintercross

BannerRabocup

4 of 8 kilometer bikkelen door het winterse Drentsche landschap
De cross in Zuidlaren trekt ieder jaar veel recreatie- en wedstrijdlopers die het zware werk niet schuwen: 4 of 8 kilometer bikkelen over heuveltjes, modderpaden en smalle bosweggetjes door het winterse landschap tussen Zuidlaren en Zeegse. De 8-kilometerwedstrijd is onderdeel van het Rabocupcircuit. Daarmee kunnen punten verdiend worden voor het eindklassement. Sinds de wedstrijd onderdeel uitmaakt van het Rabocupcircuit, is het aantal deelnemers behoorlijk gestegen.
De organisatie - Loopgroep De Drentsche Aa - verwacht dit jaar 250 lopers aan de start!

Lees hier het volledige persbericht.14 januari
Mooie resultaten in Aalden Rondomme

Afgelopen zaterdag was in Aalden de nieuwjaarsloop Aalden Rondomme. Van Loopgroep Beilen kozen Esther Kerssies (eindtijd: 34:55) en Oscar Rensing (35:15) voor de 6,5 km afstand. De tijden op de 10 km afstand waren: Geert Woltjer – 50:06 en Marry Nederhoed – 51:38.

Zondag heeft Simone Loovers de halve marathon van Egmond gelopen in een tijd van 2:21:22.7 januari
Hoogste plaats voor veteranen Loopgroep Beilen

In de door Loopgroep Beilen georganiseerde clubcompetitie over 2017 zijn 2 veteranen op de hoogste plaats geŽindigd. Janny Weurding en Anno Brandsema wisten vorig jaar over 10 wedstrijden de meeste punten te scoren. Beide leden mogen de wisseltrofee een jaar lang op de schoorsteenmantel zetten.

Jan Uiterwijk heeft afgelopen zaterdag meegedaan aan de Vegelinsbos cross in Sint Nicolaasga en kwam na 10 kilometer in een tijd van 48:58 over de finish. Daarmee bereikte hij de vijfde plaats in het tussenklassement van de wintercompetitie van AV Heerenveen.4 januari
Aankondiging Snertloop 2018

PosterSnertloop20181 januari 2018
Hardlopen zonder horloge

In Gasselte konden de deelnemers van het Geopark Hondspark Crosscircuit afgelopen woensdag meedoen aan de Drouwenerzand cross. In deze wedstrijd is het de bedoeling dat de deelnemers lopen zonder horloge en finishen in de door henzelf vooraf opgegeven eindtijd. Marco Bakker deed uiteindelijk 45:25 over het 10 km lange parcours, Klaas Haveman had een tijd van 54:17 en Geke van den Heuvel finishte in 58:09. Helaas slaagden deze leden van Loopgroep Beilen er niet in om in de buurt van hun verwachte tijden te lopen.

Anno Brandsema heeft zaterdag nog meegedaan aan de Oudejaarsloop in Blijham. Met onstuimig weer onderweg zette hij een nette tijd neer van 1:40:33 op de halve marathon.