loopgroep beilen bodywalk beilen

Facebook

Nieuws van buiten


De eerste 10 loopevenementen in onze regio


Op deze pagina staan nieuwsberichten die wij van andere verenigingen hebben ontvangen. De sortering is op datum waarop het evenement plaats vindt.

Loopgroep Beilen is niet verantwoordelijk voor de inhoud en juistheid van de berichtgeving op deze pagina.01-09: Volksloop 500 jaar Ooststellingwerf

Ter ere van het 500 jarig bestaan van de gemeente Ooststellingwerf wordt er op 1 september een 4 mijl hardloopwedstrijd georganiseerd. De start is om 19.30 uur in Appelscha en de finish is in Oosterwolde. Zie voor meer informatie de website van de Volksloop.

Volksloop500jaarOoststellingwerf
15-01: VAM-berg Wijster

Wil jij weten of een Trailrun iets voor jou is?
Run2Day Assen organiseert op zondagmorgen 15 januari 2017 samen met Run2Day Hoogeveen een Trailrun clinic op de VAM-berg in Wijster.
Tijdens de training krijg je tips en trics op het gebied van trailrunning, kun je New Balance trailrun schoenen testen, zijn er testhorloges van TomTom beschikbaar (TomTom Adventure Runner) en zijn er trailrugzakken om te testen. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per clinic. Schrijf je daar...om snel in.
De kosten voor de clinic bedragen 10,00 euro.

Wat kun je verwachten?
Het belangrijkste aspect dat trailrunning anders maakt dan hardlopen op de weg is het omgaan met het parcours. In zekere zin moet je juist gebruik maken van het parcours in plaats van er door gehinderd worden. Dat betekent bochtentechniek, het omgaan met obstakels op het pad en aanpassen van je loopstijl aan de ondergrond. Hoe daal je af en hoe klim je zo efficiŽnt mogelijk? Al deze aspecten komen aan bod en geven ervaren trailrunners jou advies en vooral de do's and dont's.

Kun je zomaar meedoen?
Jazeker maar...omdat trailrunning toch wel zwaarder is dan hardlopen op de weg verwachten we dat iedereen die deelneemt wel in staat is comfortabel een tien kilometer te kunnen lopen. We gaan tijdens de clinic niet heel veel kilometers maken, naar verwachting tussen de 6 en de 8km met veel momenten van uitleg waarbij er ook zoveel mogelijk interactie tussen deelnemers en de begeleiders is over bijvoorbeeld de verschillende technieken voor afdelen, klimmen en het nemen van bochten.

Moet je iets meenemen?
Trailschoenen zijn verder een aanrader. Wij zorgen er voor dat er New Balance testschoenen zijn, maar vergeet niet je eigen spullen mee te nemen.

Meer informatie is te vinden op www.run2day.nl/run2day-trail-clinics
Inschrijven gaat makkelijk, snel ťn veilig via inschrijven.nl

Met sportieve groet,

Run2Day Assen
Ceresstraat 7
9401 DP Assen

0592-300607
assen@run2day.nl
facebook.com/Run2DayAssen